O nama

Dizajn je tajna poslovnog uspjeha! Sve počinje privlačnim izgledom, sve ostalo je do Vas! Budite dio modernog poslovnog svijeta i tako velikim igračima pogledajte pravo u oči! Kroz grafički dizajn i kreativna rješenja u marketingu, osjećajte se dobro u svojoj koži!

Naša djelatnost je od 2006. godine pa sve do danas, kreativna intervencija u sferi marketinga, grafičkog oblikovanja i web baziranih rješenja u svrhu unaprijeđenja poslovanja. Grafika, štampa, web bazirana rješenja, poslovna komunikacija, organizacija i digitalni marketing, samo su neke usluge iza kojih stoji stručni tim ljudi i profesionalni pristup.

Od svog nastanka, pa sve do danas, veliki broj kompanija, udruženja, organizacija itd. su nam ukazali svoje povjerenje, te su i više nego zadovoljni našim uslugama koje radimo strogo profesionalno, poštujući sva pravila savremenog poslovanja. Našim radom, pratimo sve globalne trendove u svijetu marketinga. Edukacija i iskustvo naših uposlenika i saradnika garantuje Vam zadovoljstvo i osmijeh na vašem licu.

Konsultacije i savjeti sa naše strane su besplatni. Stoga vas pozivamo da budete slobodni da nas kontaktirate, kako bi za vas pronašli najbolje moguće rješenje za PROGRES u Vašem poslovanju.

Naša misija: Kroz naše usluge, animirati kompanije i ljude u moderan poslovni svijet!

Naša vizija: Postati kompanija koja će igrati
veliku ulogu u kreativnoj industriji!